Atelier LiLou

Atelier LiLou is een feel good store waar we me-time voor vrouwen aanmoedigen.

Dit door een leuke beleving te organiseren in onze winkelruimte, met de verkoop van feel good producten, maar ook door het aanbieden van workshops, voor vrouwen door vrouwen.

Deze workshops staan in het teken van unieke momenten creëren en echt even ont-moeten!

Met ons uniek concept bieden we jullie in ons Atelier een ruim assortiment van feel good producten: Woondecoratie, geschenkartikelen , verzorgingsproducten, lifestyle boeken, koffie & thee, healthy drinks + mocktails, enz..

De komende maanden zullen wij telkens op donderdag avond workshops organiseren.

(Check zeker ons workshop aanbod voor een volledig overzicht)

Atelier LiLou is ontstaan uit een proces dat ik zelf heb doorgemaakt de voorbije maanden.

Als mama, echtgenote en werknemer wou ik het steeds goed doen op alle gebieden tegelijk.

Alle ballonnen tegelijk in de lucht houden zoals je wel eens hoort, hierdoor kwam ik in een burn-out terecht.

Ik heb mezelf op een heel andere manier leren kennen tijdens deze burn-out en heb geleerd dat zelfzorg niet egoïstisch is en dat je je niet schuldig hoeft te voelen wanneer je voor jezelf kiest!

Ik merk ook in mijn omgeving en in de maatschappij dat ik niet de enige ben die hier moeite mee heeft en dat er echt nood is aan meer zelfzorg en zelfliefde! Daaruit is het idee ontstaan om Atelier LiLou op te richten.

In onze feel good store kan je gezellig komen snuisteren in onze collectie met spulletjes voor jezelf of voor in huis. Een cadeautje kopen voor jezelf of iemand anders met een blijvende herinnering. Een lekker tasje koffie of thee komen drinken, of een workshop volgen om even te onthaasten en om meer tijd aan jezelf te besteden.

Atelier LiLou

Stationsstraat 24 - 2880 Bornem

[email protected]

0478 75 33 51