Gouden kurkuma Chai

€13,50
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 3-5 dagen

Deze Golden Chai vertegenwoordigt de magische toverdrank van de gemiddelde Indische grootmoeder om pijntjes te verzachten en uw immuunsysteem te versterken.

Onze kurkuma chai is een hartverwarmende drank vol verborgen kracht, voor momenten met een gouden touch.

Eindelijk is de tijd gekomen om ons funky chai assortiment af te maken met een echte gouden latte. Met deze gouden toverdrank laten de Indiase grootmoeders al eeuwenlang allerlei soorten pijntjes verdwijnen.

Let op, Chalo's nieuwe favoriet is niet voor watjes. Het is niet alleen een melkdrankje, maar we gaan helemaal veganistisch. Passie, tot de nok gevuld met kurkuma, zwarte thee, kassie en een vonkje zwarte peper.


Chai Latte is een traditionele Indiase drank van zwarte thee, een mix van koele kruiden, een scheutje suiker & een scheutje melk!

We hebben 6 funky smaken ontwikkeld die een verscheidenheid aan kruiden bevatten en bovenal, ze smaken de-li-cious! Er is geen melk in de Chalo Chai Latte's dus je kunt de melk van je eigen voorkeur gebruiken: mager, vet, zuivel, veganistisch, cowy, paardig, ijskoud, soja-achtig, kokosnoot,... Welke soort melk je ook wilt of kunt dromen!

Verwacht dat onze Chai Latte kruidig, zoet, zacht en sterk tegelijk smaakt!
Proef maar, het zal de moeite waard zijn!

INGREDIENTS
Jaggery, Kurkuma (3,6%), Instant thee-extract (1,0%), Cassia-extract, Kardemom-extract, Zwarte peper-extract

0 sterren op basis van 0 beoordelingen